Syötteen monipuoliset ohjelmapalvelut

Syötteen Eräpalvelut huolehtivat siitä, että lomastasi Pudasjärven Syötteellä jää hienot muistot. Eräoppaamme ovat valmiit joustamaan ja neuvomaan, jotta saisitte paikasta ja ympäröivästä upeasta luonnosta kaiken ilon irti. Ohjelmapalvelumme on suunnattu lomailijoiden lisäksi myös yrityksille. Retket soveltuvat niin polttariporukoille kuin kokousryhmillekin.

Vuokraamme myös välineitä omatoimisille retkeilijöille

Tutustu palveluihimme ja ilmoittaudu rohkeasti mukaan. Jos kaipaat kuitenkin omaa rauhaa ja Syötteen ympäristö on sinulle entuudestaan tuttu, voit myös vuokrata välineet vaikkapa omatoimiselle kanootti- tai lumikenkäretkelle. Lue lisää vuokrattavana olevista harrastusvälineistämme.

Palveluihimme kuuluvat

Potkukelkkaillen tunturissa

Vauhtia ja virkistystä liikunnallisen potkukelkkailun parissa. Potkukelkkaretkemme voi suuntautua esimerkiksi tutustumaan Syötteen Luontokeskukseen. Potkukelkkaretki ja potkukelkkakisat sopivat erityisen hyvin esimerkiksi kokousten liikuntatuokioksi.

Oletko jo kokeillut lumikenkiä?

Järjestämme lumikenkäretkiä Syötteellä. Kävelemme lumikengillä Syötteen tykkylumisissa kuusikoissa kuutamoiltoina, revontulien loisteessa tai päiväretkenä. Retken päätteeksi nautimme kuumaa juotavaa tulien ääressä. Retken kesto on noin 2 tuntia. Hinta 35e/hlö.

Päivän lumikenkäretki Syötteellä

Pienen alkuverryttelyn jälkeen lähdemme nauttimaan Syötteen alueen tykkylumimaisemista Juomme laavulla tai päivätuvalla nokipannukahvit ja nautimme runsaat retkieväät nuotiotulien loimussa. Retken kesto on 6-7 tuntia, hinta 120e/hlö

River tubing

Rohkea koskenlasku yhdenistuttavalla "kanootilla".
Kesto n.2,5h Hinta: 65e/hlö (sisältää märkäpuvun, liivit, kuljetuksen ja opastuksen)

River tubing


Lisätietoa koiravaljakkosafarista

Koiravaljakkosafarimme alkavat tarhaltamme, jossa saamme tarvittavat varusteet. Varustautumisen jälkeen oppaamme esittelee meille koiravaljakot ja antaa ajo-ohjeet, jonka jälkeen lähdetään safarille - yksi tai kaksi henkilöä per valjakko riippuen safarin pituudesta. Lapsen hinta on voimassa 2-12 vuotiaille.

Huomioittehan, että emme ole vastuussa koiravaljakkosafareiden tai muiden vastaavien ohjelmien (esim. poro-ohjelmat, lumikenkäretket) aikana sattuneista henkilö- tai esinevahingoista. Suosittelemme henkilökohtaisen matka- tai tapaturmavakuutuksen hankkimista!

Lue lisää koiravaljakkoajeluista ja tutustu viikko-ohjelmaamme talvikaudella ja kesäkaudella.