Päivittäin 

Koiratarhavierailu

Tule vierailulle n.90 innokkaan huskyn tarhalle. Pääset tutustumaan koiriin ja niiden hoitoon. Opas kertoo myös koirien treenauksesta. Nämä villinnäköiset hyppivät ja haukkuvat energiset koirat ovat ystävällisiä ja sosiaalisia tuttavuuksia. Ajankohdasta riippuen voi vierailun aikana tavata myös hellyttäviä huskynpentuja.

Kesto: noin tunti.
Hinta:  5 € / aikuinen, 3 € / lapsi.

Lisähintaan:  mehu/kahvi ja pulla 3 € / henkilö.

 

Tiistaisin klo 10.00

Onkiretki huskytarhalta 


Oksanperän leiriltä, missä sijaitsee myös huskytarha. Tutustutaan tarhan elämään ja koiriin retken aikana.  Kalalle lähijärvelle lähdetään kävellen onget olalla. Kalastuksen ohella nautitaan retkieväät.

                                Kesto:  n. 2 tuntia
                                Hinta:   35€/aikuinen, 20 €/lapsi
                                Sis.      onget, syötit ja retkieväät sekä oppaan palvelut   

                                  Osallistujamäärä:    4-10 henkilöä

                                  Lisähintaan: kuljetus majapaikasta lähtöpaikkaan ja takaisin

 

Keskiviikkoisin klo 10.00

Kanoottivaellus ja kalastelua Pärjänjoella

Lähdemme liikkeelle Oksanperän leiriltä, missä sijaitsee myös huskytarha, johon tutustutaan myös retken aikana.  Siirrytään joelle ja jaetaan kalastusvälineet. Joella opas antaa ohjausta kanootin käyttöön ja perhokalastukseen. Kalastuksen lomassa nautitaan retkieväät jokirannassa.

Kesto: 4-5 tuntia
Hinta:  90€/henkilö

Sis.: ohjauksen, retkieväät, kalastusvälineet, kalastusluvat (huom.valtion kalastuksenhoitomaksu tulee olla   yli 15-vuotiailla) sekä oppaan palvelut

Osallistujamäärä:  3-8 henkilöä. 

 Lisähintaan: kuljetus majapaikasta lähtöpaikkaan ja takaisin     

         

Torstaisin klo 14.00

 Patikointiretki huskytarhalle


Kahden tunnin patikkaretki alkaa Luontokeskukselta. Suunnataan kohti Syötteen kansallispuistoa ja Ansapolkua, jossa tutustutaan eränkäynnin perinteisiin ja riistaeläimiin. Jatketaan pitkospuita pitkin Pärjänjoelle ja kuljetaan  jonkin matkaa jokivartta läpi kangasmaisemien Oksanperänleirille, yht. noin 5 km. Oksanperän huskytarhalla tutustutaan rekikoirien elämään sekä koirien hoitoon ja niiden treenaukseen. Tarhalla asuu noin 90  puhdasrotuista Siperian huskya. Retken aikana nautitaan retkieväät ja kahvit. Paluukuljetus Luontokeskukseen autolla.

                                 Kesto:   noin 3,5 tuntia
                                 Hinta:   38 €/aik., 20€ / lapsi
                                 Lisähintaan:  kävelysauvavuokra 3 €/pari

 

Perjantaisin klo 10.00

Vattukurun vaellus

Kuljetus lähtöpisteestä Oksanperän leiriltä Vattukurun vaellusreitin alkuun.Patikoidaan noin 2- 3 km vaihtelevassa maastossa Vattukurun pohjalla olevalle laavulle, jossa nautitaan retkieväät ja kahvit. Retken aikana tutustutaan Syötteen Kansallispuiston kasvistoon, lintuihin ja eläimiin.

                               Kesto;  noin 2,5 tuntia

                               Hinta 32 € / aikuinen, 20 € / lapsi.

 

Lauantaisin klo 10.00

Perhokalastusretki huskytarhalta

Lähdemme liikkeelle Oksanperän leiriltä, missä sijaitsee myös huskytarha. Retken aluksi tutustutaan huskytarhan elämään, jonka jälkeen kävellään jokirantaan. Opas ohjaa kalastusta, siinä lomassa nautitaan retkieväät jokirannassa.

Kesto: 2-3 tuntia.

Hinta: 45 €/aikuinen, 20 €/lapsi.

Hintaan sisältyy: retkieväät, kalastusvälineet, kalastusluvat (Huom! Valtion kalastuksen hoitomaksu tulee olla maksettuna yli 15-vuotiailla) ja oppaan palvelut.

Osallistujamäärä: 2-10 hlöä.

Lisähintaan: kuljetus majapaikasta lähtöpaikkaan ja takaisin.